Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Origi δεν έχει εξελιχθεί στη Liverpool»

«Ο Origi δεν έχει εξελιχθεί στη Liverpool»

Η Liverpool δεν έχει βοηθήσει τον Divock Origi να εξελιχθεί, λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής που έχει, σύμφωνα με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό του Βελγίου, Gert Verheyen.

Πράγματι ο Divock σπάνια έχει θέση βασικού στους Reds, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν τους έχει βοηθήσει κατά τα 6 χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα.

Ο πρώην άσος της Lille συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Uefa Champions League το 2019, ενώ οι μέχρι στιγμής φετινές του εμφανίσεις είναι άκρως ενθαρρυντικές.

Ο Verheyen συγκεκριμένα δήλωσε:

“ Με το να μένει στη Liverpool και να παίζει ελάχιστα, δεν έχει εξελιχθεί περισσότερο. ”

“ Δεν ξέρουμε πόσο καλός είναι σήμερα. Σε μικρή ηλικία, ο Divock ήταν παίκτης κλάσης. Μπορείς να τον κατηγορήσεις [που έμεινε στο Anfield]; Αυτή είναι η επιλογή του. Η Λίβερπουλ πρέπει να είναι ένας φανταστικός σύλλογος για να παίξεις. Αλλά κάποια στιγμή θέλεις να παίξεις, έτσι δεν είναι; ”

“ Νομίζω ότι είναι για το ταλέντο του Origi. Το μόνο πράγμα που δεν ένιωσα ποτέ για τον Divock ήταν η επιθυμία του να σκοράρει, να είναι δηλαδή ένας επιθετικός που λέει «σκόραρα δύο, τώρα θέλω τρία». Όχι ότι δεν έβαλε τα δυνατά του. Ο Divock προσπάθησε για το καλύτερο. Αλλά να σκοράρει περισσότερο, να θέλει περισσότερα; Όχι δεν το έκανε. ”

Ο Divock Origi σκοράρει με εντυπωσιακό τρόπο εναντίον της Preston.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com